Τετάρτη 6 Απριλίου 2016


Πολύ καλύτερα φαίνονται τα πράγματα αυτή τη σεζόν συγκριτικά με την προηγούμενη καθώς αρκετές long running σειρές έριξαν αυλαία και ήρθε ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός τίτλων για να αναπληρώσει το κενό. Ανάμεσα τους το Joker Game και το Bungou Stray Dogs που φαίνονται να είναι από τα φαβορί της σεζόν αλλά και αρκετές επιστροφές όπως αυτές του Jojo's Bizarre Adventure και του Ushito to Tora.


Πάντα είναι καλό να στηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται για νόμιμη προβολή anime παγκοσμίως, γι' αυτό κι εμείς παραθέτουμε τη λίστα με τα anime που προβάλλονται νόμιμα αυτό το διάστημα σε όλη την Ευρώπη. Να θυμάστε ότι στο Daisuki.net είναι διαθέσιμη την ίδια ημέρα προβολής τους ενώ στο Crunchyroll είναι διαθέσιμα για εγγεγραμμένους χρήστες και την επόμενη εβδομάδα για χρήστες-μέλη της σελίδας τους. 



* Κι αν αυτές οι σειρές δεν σας φαίνονται αρκετές μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα περισσότερες στο Crunchyroll μέσω κάποιου proxy ή ακόμη πιο εύκολα μέσω του Crunchyroll Unblocker για όσους χρησιμοποιούν τον Chrome γιατί πάντα είναι καλύτερα να τα βλέπεις από την επίσημη πηγή όταν υπάρχουν διαθέσιμα ακόμη και με αυτόν τον τρόπο παρά από διάφορα άλλα sites.

Disclaimer: Η λίστα περιέχει τίτλους οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί ότι θα είναι διαθέσιμοι για προβολή μέσω streaming και στην χώρα μας ως τις 6/4/16. Πάντα ελέγχεται για μετέπειτα προσθήκες στα αντίστοιχα sites.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου